Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с копчетата на климатроника :(- Проблема решен благодарение на Дидо !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с копчетата на климатроника :(- Проблема решен благодарение на Дидо !

Здравейте,колеги имам един не много малък проблем с параходчето.Значи от известно време ми отказват някой копчета на климатроника,което принципно не е голям пролблем след като го спра и вкюча пак се оправят,обаче по-лошото е ,че почнаха да ми отказва плюса за температурата.В момента това не е проблем ,но след някоя друга седмица като стане -20 няма да е хич добре .Сподерд мен има прах или клей под тях и не дават добре контакт,но това е само мое предположение.Все пак имате ли идея от какво и как би могло да се оправи?Благодаря предаварително,а забравих да добавя става дума за Alfa 164 2TS Super 95г.
    Last edited by Lazarincho; d.m.y г., 22:14.

Ако не ти е проблем да стигнеш до Люлин, мога да ти дам друг климатроник, но не му светят дисплеите. Всичко друго работи.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

И -40 да стане пак няма да ти трябват + и - копчетата.Натискаш Ауто след това Екон и не пипаш нищо друго.Климатроника си знае работата.
      Ако все пак си решил да го разглобяваш се разрови малко в старите теми.Там има описано как се разглобява климатроника.Ако са ти прецакани дисплейте действай смело, но ако не са има голяма вероятност някой символ да откаже след разглобяването.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

За момента въпроса е решен с друг пулт, но имам съмнения за проблем по самата кола. На моменти се държи странно и с моя пулт. Времето ще покаже обаче.

А - да не забравя - пулта излиза и без сваляне на таблото.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Колеги проблема беше решен благодарение на Дидо ,който ми даде резервен пулт,за момента се държи добре,но трябва малко да я покарам и да преценя.Дидо благодаря ти отново за пулта и голямата помощ при сменянето,съща така научих от теб днес доста неща които не съм подозирал за тази кола

Comment

и при мен е същото и не стига че ми показва постоянен минус и в летните жеги ами и двойката се загуби наполовина!

Comment

Working...
            X